lille ikon lille

Langeskov Begravelsesforretning

Din lokale bedemand i Langeskov og omegn.

At miste en kær, er utrolig hårdt, og betyder oftest mange tanker, opgaver og beslutninger. Hos Langeskov Begravelsesforretning, er vi din lokale bedemand i Langeskov, Kerteminde, Nyborg eller andre steder på Østfyn. Er du som pårørende på udkig efter en bedemand, som du kan sparre med, og som samtidig er lyttende og forstående? Så er Langeskov Begravelsesforretning det rigtige sted for dig. 

Hos Langeskov Begravelsesforretning vil du møde en ambitiøs, kompetent, omhyggelig og eksamineret bedemand Langeskov, som du trygt kan henvende dig til i forbindelse med alle de behov, ønsker og spørgsmål, du måtte have i forbindelse med begravelsen og det sidste farvel.

Ansvar og faglighed

Vi er fuldt ud opmærksomme på vores store ansvar og den enorme betydning, vores arbejde har for dig som pårørende til en nyligt afdød. Langeskov Bedemand tilbyder telefonisk kontakt døgnet rundt. Tøv derfor aldrig med at kontakte os. Vi hjælper dig uanset. 

Du skal kunne stole på, at den bedemand i Langeskov, du vælger, kan sit faglige arbejde 100% korrekt. Og, at han arbejder samvittighedsfuldt og etisk korrekt med alle de aftaler, der er indgået indbyrdes mellem jer. Lige fra forbindelse med planlægningen af begravelsen og selve afskeden.

Alt dette er noget, som vi, hos Langeskov Begravelsesforretning, sætter en dyd i at leve op til i ethvert tilfælde. Derfor vil det, så vidt det er muligt, være den samme bedemand i Langeskov, som du vil have kontakt til. Lige fra den første samtale til kistelægning, højtidelighed og urnenedsættelse.

Erfaren og veletableret bedemand i Langeskov og Østfyn

Langeskov Begravelsesforretning er en erfaren og veletableret bedemand på Østfyn, der i dag er ejet af Peter Klæmmensen. Peter overtog forretningen efter Hasse Østergaard, og tog, i 2013, en eksamineret bedemandsuddannelse. Peter er i dag tilknyttet brancheorganisationen, Danske Bedemænd.

Hos Langeskov Begravelsesforretning gør vi os i begravelser og bisættelser i Langeskov, Kerteminde, Nyborg og resten af Østfyn. 

Tillid, ærlighed og forståelse spiller en stor og afgørende rolle, når man skal vælge bedemand. Vi er trygge valg, når ansvaret til en begravelse eller bisættelse skal vælges. 

Alle pårørende til en afdød ønsker, at afskeden og det sidste farvel sker så smertefrit og samtidig så kærligt som muligt. Det yder vi vores absolut ypperste for at efterleve hos Langeskov Begravelsesforretning.

TOP