lille ikon lille

Langeskov Begravelsesforretning

Har du for nylig mistet en, du havde nær og kær? Så er du måske på udkig efter en bedemand i Langeskov eller et andet sted på Fyn, som du kan sparre med i forhold til alt det nødvendige og praktiske? Og stole fuldt ud på i denne svære og ofte meget uoverskuelige tid?

Hos Langeskov Begravelsesforretning vil du møde en ambitiøs, kompetent, omhyggelig og eksamineret bedemand i Langeskov, som du trygt kan henvende dig til i forbindelse med alle de behov, ønsker og spørgsmål, du måtte have i forbindelse med begravelsen og det sidste farvel.

Ansvar og faglighed

Vi er fuldt ud opmærksomme på vores store ansvar og den enorme betydning, vores arbejde har for dig som pårørende til en nyligt afdød.

Du skal kunne stole på, at den bedemand i Langeskov, du vælger, kan sit faglige arbejde 100% korrekt. Og, at han arbejder samvittighedsfuldt og etisk korrekt med alle de aftaler, der er indgået indbyrdes mellem jer i forbindelse med planlægningen af begravelsen og selve afskeden.

Alt dette er noget, som vi, hos Langeskov Begravelsesforretning, sætter en dyd i at leve op til i ethvert tilfælde. Derfor vil det, så vidt det er muligt, være den samme bedemand i Langeskov, som du vil have kontakt til, gennem hele forløbet. Lige fra den første samtale til kistelægning, højtidelighed og urnenedsættelse.

Erfaren og veletableret bedemand i Langeskov og Østfyn

Langeskov Begravelsesforretning er en erfaren og veletableret bedemand i Langeskov og Østfyn, der i dag er ejet af Peter Klæmmensen. Peter overtog forretningen efter Hasse Østergaard, og tog, i 2013, en eksamineret bedemandsuddannelse. Peter er i dag tilknyttet brancheorganisationen, Danske Bedemænd.

Tillid, ærlighed og forståelse spiller en stor og afgørende rolle, når man står som pårørende og skal lægge størstedelen af ansvaret for begravelsen og afskeden af eksempelvis et afdødt familiemedlem i hænderne på en fremmed.

Alle pårørende til en afdød ønsker, at afskeden og det sidste farvel sker så smertefrit og samtidig så kærligt som muligt. Det yder vi vores absolut ypperste for at efterleve hos Langeskov Begravelsesforretning.

TOP