Begravelser og bisættelser under Corona

Er der noget du skal være opmærksom på, hvis du skal afholde begravelse eller bisættelse under Corona? Ja det er der, men hos Langeskov Begravelsesforretning, er vi opdateret med seneste restriktioner og anbefalinger fra Myndighedernes side af, og kan derfor trygt hjælpe Jer med planlægning og anbefalinger.

Vi opdaterer løbende denne side med de seneste anbefalinger og restriktioner fra myndighedernes side af. Vil du læse mere om begravelser og bisættelser under Corona, kan du klikke her: ​https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2020/1213​, ​https://politi.dk/corona/

corona, forebyg smitte i hverdagen

Anbefalinger og restriktioner

Vi giver dig herunder et lille overblik over Myndighedernes seneste anbefalinger og restriktioner forbundet med begravelser og bisættelser under Corona.

  • Vis særligt hensyn til præster, kirke- og kapelpersonale samt vores bedemænd. Vi er dagligt i kontakt med flere udsatte grupper, og kan derfor udgøre en stor risiko. Du vil stadig opleve vores nærværende kontakt og professionalisme bare på anbefalet afstand.
  • Hold en generel god hygiejne. Host og nys altid i ærmet.
  • Hold en god håndhygiejne – vask hænder og sprit hænder af jævnligt. Tag gerne din egen sprit med i tasken. Så er du altid på den sikre side.
  • Har du, eller anden pårørende symptomer på sygdom, bliv hjemme. Ved at deltage udgør I en stor risiko for de deltagende.

Hold generelt afstand og formindsk fysisk kontakt. Forsamlingsforbuddet på over 100 mennesker gælder ikke i kirken, men plads og afstandskravet skal stadig overholdes. I tæt dialog med præst og bedemand, finder I i fællesskab ud af, hvor mange deltagende der kan være med til begravelsen eller bisættelsen under Corona.

Er du i tvivl om, hvordan Corona påvirker Jeres begravelse eller bisættelse? Så kan du trygt og roligt kontakte vores bedemænd. Vi sidder klar døgnet rundt, for at hjælpe dig bedst muligt.

Langeskov Begravelsesforretning hele døgnet

Hos Langeskov Begravelsesforretning kan du kontakte vores bedemand Uanset tidspunkt. Vi forstår at døden kan indtræffe på alle døgnets tidspunkter og derfor er vi altid klar til at hjælpe. Tag kontakten til en uforpligtende samtale i dag, i nat eller imorgen.

Kontakt

Telefon

65 38 11 32

Adresse

Jernbanegade 31

5550 Langeskov

Lad os ringe til dig

Send os en uforpligtende besked og så ringer vi dig op hurtigst muligt. Du er velkommen til at skrive en kort besked om din henvendelse, men det er ikke påkrævet.

3 + 6 =