lille ikon lille

Bisættelser og begravelser

Langeskov Begravelsesforretning er for dig, der har oplevet et dødsfald i Langeskov, Odense, Ullerslev, Nyborg, Kerteminde eller en af de andre centrale - eller østfynske byer.

Vi tilbyder alle former for bisættelser og begravelser for både kristne og andre trosretninger. Når man oplever et dødsfald i Langeskov og mister en pårørende er der mange valg, der skal træffes. Den proces vil vi gerne gøre så smertefri og nem som muligt, og hjælper derfor med alt lige fra kiste - og urnevalg til valg af gravsted og gravsten, samt annonce til avisen.

Individuel håndtering af dødsfald

Hos os er de pårørende altid i centrum, og derfor vægter vi ærlighed og forståelse utrolig højt, så vi sikrer os, at den sidste afsked bliver præcis som ønsket – både hvad angår de pårørendes ønsker, men i høj grad også den afdødes i det omfang, det er lovmæssigt og praktisk muligt.

Alle håndterer dødsfald og tab af en pårørende forskelligt, så det er meget individuelt, hvilke behov og ønsker, man, som pårørende, har i forbindelse med denne særlige afsked og det sidste farvel.

Den bedst tænkelige oplevelse

Vi gør alt, hvad der står i vores magt for at skabe og opnå den bedst tænkelige bisættelse og begravelse for dig og de andre pårørende, hvad end, I måtte have af individuelle og personlige behov og ønsker.

Eksempelvis tilbyder vi, udover den traditionelle rustvogn, også kørsel med motorcykel, hvis dette skulle have interesse.

Altid samme pris

Det er altid samme priser uanset tidspunkt på døgnet, og derfor er der ingen tillæg, hvad enten det er aften eller weekend.

For nogle pårørende giver det en ro og tryghed, at samtalen om det sidste farvel foreligger i eget hjem, og derfor kommer vi hjertens gerne ud i hjemmet til samtale, om end, der er tale om et dødsfald i Langeskov, Langeskov, Nyborg eller et helt andet sted.

Lad os sammen skabe rammerne om et kærligt og ikke mindst - personligt farvel.

dødsfald odense transport
TOP