This is a sample text. You can click on it to edit it inline or open the element options to access additional options for this element.

lille ikon lille

Langeskov Begravelsesforretning kan kontaktes døgnet rundt, og vi kommer gerne i eget hjem for samtale, hvis dette er ønsket.

Hos Langeskov Begravelsesforretning kan du kontakte vores bedemand døgnet rundt. Døden kan indtræffe på alle døgnets tidspunkter - Derfor sidder vi naturligvis klar. Om det er ren uforpligtende eller brug for støtte, så er vi her. Kontakt os i dag, i nat eller i morgen.

Lad os kontakte dig

Langeskov Begravelsesforretning butik

Jernbanegade 31, 5550 Langeskov

Telefon: 65 38 11 32

E-mail: info@langeskovbegravelse.dk

 

Forbrugerklager

Ønskes der at få behandlet en forbrugerklage, skal den sendes til Forbrugerklagenævnet:
Forbrugerklagenævnet, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby
Tlf: 4171 5000 | e-mail: kfst@kfst.dk | www.kfst.dk

Kvalitet og tryghed

Det er af stor betydning for os at sikre kvaliteten i vores arbejde - at vores kunder kan føle sig helt trygge, når vi får overladt det store ansvar, som det er at varetage en begravelse eller bisættelse. Derfor er vi lige nu ved at blive certificeret efter den såkaldte ISO 9001-model, som er en international anerkendt certificering, der stiller høje krav til vores virksomhed. I den forbindelse beder vi de pårørende om at udfylde dette spørgeskema, så vi hele tiden får tilbagemeldinger på, om vores service og kvalitet er i orden - og dermed bliver vi forhåbentlig også bedre og dygtigere til vores arbejde.

Gå til spørgeskemaet.

TOP