Din sidste vijle

Hjælp dine nærmeste i sorgens stund og klargør din sidste vilje.

Din sidste vilje

Din sidste vilje kan hjælpe dine nærmeste i deres sværeste øjeblikke. Der er mange beslutninger som skal tages og dette kan være særligt hårdt for pårørende midt i sorgen. Det er altid hårdt at sige farvel men du kan gøre det meget nemmere ved at tage stilling til din begravelse eller bisættelser. Dette kan du bruge “min sidste vilje” pjecen til. Den vil guide dig igennem processen.

Hjælp dine nærmeste

Hvis det er første gang at pårørende skal planlægge en begravelse eller bisættelse og de ikke har nogle ønsker fra den afdøde, kan det skabe meget tvivl om der bliver trukket de rette beslutninger.

Tag stilling

Hjælp dine nærmeste og brug “min sidste vilje” pjecen til at tydeliggøre dine ønsker. Pjecen gennemgår de væsentligste beslutninger der skal tages så at pårørende ikke skal træffe de beslutninger.

Print evt. to eksemplarer, et til indlevering og et til dig selv.

Begravelsesopsparing

Ønsker du og drage omsorg  om omkostninger til din egen begravelse eller bisættelse?

Planlæg “min sidste vilje” sammen med en Elysium Begravelsesopsparing og hjælp dine nærmeste i sorgens stund.

Er du usikker?

Planlægningen af en bisættelse eller begravelse kan skabe megen usikkerhed og der er mange beslutninger der skal tages. Her er nogle af disse emner:

  • Skal det være en bisættelse eller en begravelse?
  • Skal det måske slet ikke være en kirkelig begravelse, men en skovbegravelse eller en askespredning?
  • Skal den afdøde have eget tøj på?
  • Skal der laves en annonce?
  • Skal der planlægges en sammenkomst eller højtidelighed?

Dette kan “Min sidste vilje” pjecen hjælpe med og den kan give de efterladte et dybdegående udgangspunkt for planlægningen af deres afsked. “Min sidste vilje” skaber overblik og forbereder dine pårørende.

Langeskov Begravelsesforretning hele døgnet

Hos Langeskov Begravelsesforretning kan du kontakte vores bedemand Uanset tidspunkt. Vi forstår at døden kan indtræffe på alle døgnets tidspunkter og derfor er vi altid klar til at hjælpe. Tag kontakten til en uforpligtende samtale i dag, i nat eller imorgen.

Kontakt

Telefon

65 38 11 32

Adresse

Jernbanegade 31

5550 Langeskov

Lad os ringe til dig

Send os en uforpligtende besked og så ringer vi dig op hurtigst muligt. Du er velkommen til at skrive en kort besked om din henvendelse, men det er ikke påkrævet.

7 + 15 =