Urner

Langeskov Begravelsesforretning har et udvalg af urner til bisættelse og askespredning,.

Urner

Langeskov begravelse har et udvalg af urner til forskellige typer bisættelser og akseustrøninger. Blandt andet har vi bio urner til askespredning på havet og bio urner der planter et træ.
Hvis du har nogle specielle ønsker, som ikke er opfyldt af vores standardprodukter, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan som regel finde en løsning.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Potræt foto Peter Klæmmensen.web

Særlig efterspørgsel?

Hvis du har specielle ønsker som ikke kan opfyldes af vores standardprodukter, er du velkommen til at kontakte os. Som regel kan vi finde en løsning.

Kontakt Langeskov Begravelsesforretning hele døgnet

Hos Langeskov Begravelsesforretning kan du kontakte vores bedemand Uanset tidspunkt. Vi forstår at døden kan indtræffe på alle døgnets tidspunkter og derfor er vi altid klar til at hjælpe. Tag kontakten til en uforpligtende samtale i dag, i nat eller imorgen.

Kontakt os

Telefon

65 38 11 32

Adresse

Jernbanegade 31

5550 Langeskov

Lad os ringe til dig

Send os en uforpligtende besked og så ringer vi dig op hurtigst muligt. Du er velkommen til at skrive en kort besked om din henvendelse, men dette er ikke påkrævet.
Du kan også sende os en mail: info@langeskovbegravelse.dk

Acceptér alle cookies på langeskovbegravelse.dk for at sende en besked via formularen. Læs mere om cookiepolitik og ændre samtykke her. (Nyt vindue)