Langeskov Begravelsesforretning

Din lokale bedemand i Langeskov og Østfyn er der for dig fra start til slut.

Din lokale bedemand på Østfyn

At miste en kær, er utrolig hårdt, og betyder oftest mange tanker, opgaver og beslutninger. Hos Langeskov Begravelsesforretning, er vi din lokale bedemand i Langeskov, Kerteminde, Nyborg eller andre steder på Østfyn. Er du som pårørende på udkig efter en bedemand, som du kan sparre med, og som samtidig er lyttende og forstående? Så er Langeskov Begravelsesforretning det rigtige sted for dig.

Hos Langeskov Begravelsesforretning vil du møde en ambitiøs, kompetent, omhyggelig og eksamineret bedemand i Langeskov, som du trygt kan henvende dig til i forbindelse med alle de behov, ønsker og spørgsmål, du måtte have i forbindelse med begravelsen og det sidste farvel.

Ansvar og faglighed

Vi er der i en svær tid

Hos Langeskov Begravelsesforretning er vi der til at støtte fra start til slut. Vi svarer på alle de spørgsmål du har omkring dødsfald, og vi gør vores bedste for at hjælpe de pårørende og efterladte i sorgens stund.

Vi har en dyb respekt for vores ansvar og vores bedemænd ved hvor vigtigt en værdig afsked er. Derfor er vi her til at rådgive og støtte hele vejen igennem processen.

Hos Langeskov Begravelsesforretning vil du altid møde erfarne og respektfulde bedemænd. Vi er din lokale bedemand i Langeskov, som du kan kontakte hele døgnet rundt.

Hvis du ønsker, at vi kommer hjem til dig og tager en uforpligtende snak – gør vi gerne dette.

Vi klarer tingene for dig

Langeskov Begravelsesforretning kan hjælpe dig med at planlægge afdødes begravelse og bisættelse, eller henvise til en “ikke kirkelig begravelse”.

Vi går ind for høj kvalitet og tryghed, da vi ved vi er tildelt et stort ansvar. Derfor stiller vi høje krav til vores bedemænd og vi er altid på udkig efter muligheder for forbedring. Vi sender ofte et spørgeskema ud til pårørende for at få tilbagemelding på vores kvalitet og serviceniveau, så vi kan evaluere og forbedre os hele tiden.

Vi har et stort udvalg af kister og urner, så vi kan tilbyde noget til alle behov. Vi har også et lille udvalg af rustvogne til benyttelse. Se vores rustvogne her.